[Ossm-members] Re: Re: Uste malku zborovi

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Dec 3 18:34:33 UTC 2004


На 03 дек 2004 (петок), Томислав Марковски напиша:

> > Овој пред некое време го подсреди Игор Поповски. 
> 
> Forbidden
> You don't have permission to access /ueb/datoteki/recnik.html on this
> server.

Е по којзнае кој пат се заебувам вака со атачменти. 

Сега е во ред(и е тој средениот), а во нова нишка прашање во врска со
заебот.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list