[Ossm-members] Ubuntu linux (TheOpenCD)

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Dec 7 08:07:48 UTC 2004


Абе не се многу палете по LiveCD-то. Не е баш стабилно, заглавува после 
5-10 минути работа. Барем на моите компјутери. За InstallCD не знам, не 
сум го инсталирал, за тоа Уфо може повеќе да каже, го има веќе цел 
месец. Затоа, за промоција на Слободен Софтвер, сеуште Knoppix е закон!More information about the Ossm-members mailing list