[Ossm-members] Kompare

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Dec 7 16:53:39 UTC 2004


Здраво на сите

Имам едно проблемче:

Во КДЕ-то има едно програмче кое се вика Kompare (diff/patch frontend). Е тоа 
(конкретно) програмче никако да го убедам да прикажува кирилица. Ова е под 
Slackware 10.0, KDE 3.3.1. Под Mdk 9.2 сѐ си е ОК..?

Предлози??

Поздрав Боби

Р.Ѕ. Во прилог две тест-датотеки
-------------- next part --------------
Ова е тестирање на компаре
Ова е уште една линија
ова е трета линија
-------------- next part --------------
Ова е тестирање на компаре
Ова е втора линија
ова е трета линија


More information about the Ossm-members mailing list