[Ossm-members] Re: Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 8 21:58:19 UTC 2004


На 08 дек 2004 (среда), Томислав Марковски напиша:

> Очигледно, никој не го симнал или пробал преводот, или пак никој воопшто
> и не приметил за што се работи.

Па тоа е цела поента, кога веќе Гимпот доаѓа со повеќе преводи оддеднаш
зашто и македонскиот да не е меѓу нив? Зашто да се мачам јас да барам кај 
да симнам и инсталирам превод кога Гимп го наприле да биде автоматски.

п.с. Владо ни го праќаше преводот на мејл. Мене ми е на македонски Гимпот.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list