[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 8 20:44:57 UTC 2004


На 08 дек 2004 (среда), Arangel Angov напиша:

> >       * Gimp (Владо го превел, ама џабе го превел пошто преводот
> 
> со Владо. Втора работа:  Никогаш не сум прифатил да бидам мејнтејнер на 
> преводите на гном, ја само ја земав лозинката од Стојмир за да ги 
> аплоадуваме датотеките што ги преведовме со Томе летоска.
> 
> Не сери.

Чил. Јадам гомна за да ве мотивирам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list