[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Dec 9 22:08:40 UTC 2004


На 09 дек 2004 (четврток), Новица Наков напиша:

> >  - Програми за кои ќе мора да се прават паралелни верзии.
> 
> Како тоа мислиш паралелни верзии? Не разбирам што збориш за инсталер, зар 
> самото ОпенЦД нема свој инсталер?

Паралелна верзија, верзија на програмта(не ОпенЦДто) која кога ќе се симне
од интернет не го содржи македонскиот превод како што се Abiword, Audacity
и сл туку мора нешто да правиш(не да одбереш од мени) за да направиш 
македонски превод како Мозила, Фирефокс...

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list