[Ossm-members] прва македонска Linux дистрибуција

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 10 14:16:26 UTC 2004


не, не е Малина, не е Fedora и не е debian.

туку е Slax-4.2.0, xexe.
http://softver.org.mk/damjan-files/slax-4.2.0-mk.iso

ps
Божо ако можеш да го ѕирнеш, некои работи не се на македонски ама незнам дали 
е од Slax-от, од мене или од преводот. Преводот го симнав од i18n.kde.org 
страната кајшто се симиња daily snapshot.

-- 
дамјан

            0 and 1. Now what could be so hard about that?More information about the Ossm-members mailing list