[Ossm-members] малку помош околу ова :)

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Dec 10 18:17:26 UTC 2004


Здраво на сите. После долго време од тупење глава со преводи еве нешто 
за кое барам малку помош.

Synthesized Loops
VLC skinned GUI media player
Tracker-style sequencer
2D/3D scrolling arcade shooter
Controls the JACK Audio daemon
Qt-based Jackit Connector
Query (едно од поматните зборови за мене. Давајте предлози како би се 
превело како самостоен збор, значи не во реченица.)
Effect rack
keyring
An OBEX Object Push client for the KDEBluetooth Framework
Slide Show (ова искрено не знам како да се преведе. Доколку го има некој 
преведено на соодветен начин супер.)
A batch renamer
RSS feed agregator for Gnome
Marlin devel file.

Па ги чекам вашите предлози.
Поздрав Зоки.More information about the Ossm-members mailing list