[Ossm-members] малку помош околу ова :)

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 10 18:54:55 UTC 2004


Зоран Димовски напиша: 

> Query (едно од поматните зборови за мене. Давајте предлози како би се
> превело како самостоен збор, значи не во реченица.)

Прашалник

> Slide Show (ова искрено не знам како да се преведе. Доколку го има некој
> преведено на соодветен начин супер.)

Презентација

> RSS feed agregator for Gnome

Агрегатор на РСС тек за Гноме.-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list