[Ossm-members] Re: Na Debian mu trebaat makedonski glasovi...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Dec 11 22:18:25 UTC 2004


На 11 дек 2004 (сабота), Томислав Марковски напиша:

> > Јас можам да снимам околку 5 женски гласа, а може и некој во меѓувреме 
> > да проба и со други.
> 
> Вака сеа: јас имам многу добар микрофон, ти само донеси ги гласовите и
> ќе снимиме све што треба. :)

Абе сними се ти.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list