[Ossm-members] Na Debian mu trebaat makedonski glasovi...

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Sat Dec 11 17:01:29 UTC 2004


On саб, 2004-12-11 at 13:58 +0100, Зоран Димовски wrote:

> Јас можам да снимам околку 5 женски гласа, а може и некој во меѓувреме 
> да проба и со други.

Вака сеа: јас имам многу добар микрофон, ти само донеси ги гласовите и
ќе снимиме све што треба. :)


-- 
Томислав Марковски

Famous last words:


More information about the Ossm-members mailing list