[Ossm-members] Re: Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Dec 12 00:28:23 UTC 2004


На 08 дек 2004 (среда), Georgi Stanojevski напиша:

> > Ова е само од главната .ро датотека, има уште две. Ама промените се 
> > минорни и ќе биде брзо.
> 
> Кога ќе ги завршиш инстиситарајте им таму да ви направат билд.

Еј Владо ќе биде ова во скоро време или да пуштиме една верзија на 
Слободниот диск без Гимп?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list