[Ossm-members] Re: Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 8 20:52:56 UTC 2004


На 08 дек 2004 (среда), Vladimir Stefanov напиша:

> Ова е само од главната .ро датотека, има уште две. Ама промените се 
> минорни и ќе биде брзо.

Кога ќе ги завршиш инстиситарајте им таму да ви направат билд.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list