[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Dec 12 01:11:43 UTC 2004


На 08 дек 2004 (среда), Georgi Stanojevski напиша:

> http://theopencd.softver.org.mk/test/ 

Иако никој не изреагира ништо, јас сепак да си пишам.

Значи, направен е апдејт на македонскиот преглед и ова би била
финалната верзија на "Слободниот диск в2.0" освен ако не најдете нешто
страшно.

Го ставив и сплешот да видите дали ви се допаѓа.

Сега се чека уште на Gaim и Gimp, дали во скора иднина ќе станат Геим и
Гимп за да пуштиме едно ИСО.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list