[Ossm-members] Re: TheOpenCD.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 12 10:49:15 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>Значи, направен е апдејт на македонскиот преглед и ова би била
>финалната верзија на "Слободниот диск в2.0" освен ако не најдете нешто
>страшно.
>

1.Исто така се вклучени.. - не!
Исто така вклучени се и додатоци... - вака

2.Не е „Слободен диск“, „Отворен диск“ е.

3.Windows треба да е Виндоус.

4.Linux е Линукс. Истото важи и за МекОС. Донт фак вит правопис! Еве и 
други работи: Бабелфиш, Фајрфокс, Тандрбрд.. вака треба да ги користиме, 
ко и ГНУ/Линукс што треба да го користиме на кирилица. Мислам дека за 
ова се сложивме?More information about the Ossm-members mailing list