[Ossm-members] Mirnada IM prevod

Milos Stolic misos at mail.com.mk
Sun Dec 12 17:03:32 UTC 2004


Од http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=524554499217BE6DF84B3C832A0A67EF 
можете да го соберете преводот на Miranda IM. Пошто ова ми е прв превод, 
има доста грешки, па би замолил некого да го прегледа/поправи и да ми 
прати нова верзија.
Кога све ќе се заврши, би го оставил на нивниот сајт, а може и да се 
додаде на Опен ЦД-то (издаден е под ГПЛ лиценца).More information about the Ossm-members mailing list