[Ossm-members] Mirnada IM prevod

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Mon Dec 13 20:10:18 UTC 2004


On пон, 2004-12-13 at 19:40 +0100, Milos Stolic wrote:
> Од http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=524554499217BE6DF84B3C832A0A67EF
> можете да го соберете преводот на Miranda IM. Пошто ова ми е прв превод,
> има доста грешки, па би замолил некого да го прегледа/поправи и да ми
> прати нова верзија.
> Кога све ќе се заврши, би го оставил на нивниот сајт, а може и да се
> додаде на Опен ЦД-то (издаден е под ГПЛ лиценца).

Конечно! Фала ти многу. Има ли подобар ИМ од Миранда :)
Штета што нема линукс верзија :)


-- 
Томислав Марковски

"Nuclear war would mean abolition of most comforts, and disruption of 
normal routines, for children and adults alike."
                -- Willard F. Libby, "You *Can* Survive Atomic Attack"


More information about the Ossm-members mailing list