[Ossm-members] mail lista

Milos Stolic misos at on.net.mk
Tue Dec 14 09:55:08 UTC 2004


Дамјан wrote:
> во from мора да ти стои адресата со која си претплатен на листава.

Јок. Кај ѕирни ја мојата порака.

More information about the Ossm-members mailing list