[Ossm-members] mail lista

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Dec 13 22:29:17 UTC 2004


> > Можеби приметивте дека денеска некое време не работеше mail листава, тоа
> > беше додека се правеше мал upgrade на софтверот.
> >
> > сега сѐ работи како треба.
>
> Дамјан, зошто во From полето мора да ми стои адресата од хостот од кој
> праќам? Две пораки ми врати така. (пр. ако во from стои
> misos at mail.com.mk, а како smpt користам on.net.mk)

во from мора да ти стои адресата со која си претплатен на листава.

-- 
дамјан

"Our national drug is alcohol. We tend to regard the use any other drug with 
special horror."
 -- William S. BurroughsMore information about the Ossm-members mailing list