[Ossm-members] Re: Гимп и Гаим

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 14 12:39:58 UTC 2004


На 13 дек 2004 (понеделник), Томислав Марковски напиша:

> http://l10n-status.gnome.org/HEAD/mk/extras/index.html

Супер, но ќе треба да се чека нова верзија за да се додаде и преводот во
Виндоус билдот? Нешто не успеав да видам секојдневни билдови?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list