[Ossm-members] Гимп и Гаим

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Dec 13 09:37:44 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:
> Синоќа Владо ми го прати преводот од Гимп (завршен), тукушто проверив на 
> цвс дека се е во ред.
> http://l10n-status.gnome.org/HEAD/mk/extras/index.html
Не е баш завршен. Остануват уште script-fu i plug-ins, ама ќе ги средам 
денес или најкасно утре.


More information about the Ossm-members mailing list