[Ossm-members] прва македонска Linux дистрибуција

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Tue Dec 14 18:39:23 UTC 2004


On Tuesday 14 December 2004 18:22, Томислав Марковски wrote:
> За жал, кај голем број апликации ќе мора вака рачно да се додава
> преведена ставка, за да не се чудиме после зошто преводот е готов, а
> менито се уште е на англиски.
Кај апликациите од КДЕ веројатно нема да мора, затоа што мислам дека се 
додаваат автоматски за врема на градењето (build-от) на КДЕто. Треба да 
проверам. 

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list