[Ossm-members] Re: форум

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Dec 15 17:58:03 UTC 2004


Игор Петрески напиша:

> Незнам дали знаеш, ама BB-то има еден МНОГУ страшен буг! А ако некој 
> го користи нека го закрпи најбрзо што може!


Можда тоа и е проблемот. :\

Не реплицирај над порака друг пат.
More information about the Ossm-members mailing list