[Ossm-members] Re: форум

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Dec 15 18:12:46 UTC 2004


На 15 дек 2004 (среда), Arangel Angov напиша:

> Каде е форумот? Глиша?

Глиша никогаш не бил одговорен ниту сакал да има форум, зашто мене ме 
прашуваш. ;)

Инаку, форумот и сајтот беа поприлично гадно хакирани, од неколку луѓе 
од кои некој на крај го избришал сајтот. Поради ова и нашиот сајт не 
беше во ред на 10-ти, ама пошто Дамјан е закон админ го вративме брзо.

Повеќе за експлоитот читајте тука: 
http://www.itlab.musc.edu/itlab/updates/Exploit_Explained.writeback

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list