[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 15, Issue 24

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Thu Dec 16 08:37:20 UTC 2004


> Зошто? Outlook правилно работи со кирилица. Проблемот мислам дека може да биде до Гмејл или пак погрешно подесен Аутлук.

Гмејл си функционира прекрасно. Јас го користам него за листава и
немам никаков проблем!

Нино


More information about the Ossm-members mailing list