[Ossm-members] Фајрфокс реклама

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 16 11:40:44 UTC 2004


Еј, ништо не спречува и нас сеа да собереме пари и да бапнеме реклама у 
дневник со фајрфокс на македонски?
Знае некој колку кошта страница реклама?More information about the Ossm-members mailing list