Re: [Ossm-members] Фајрфокс рекла ма

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Thu Dec 16 12:26:12 UTC 2004


> Еј, ништо не спречува и нас сеа да собереме пари и да бапнеме реклама у
> дневник со фајрфокс на македонски?
> Знае некој колку кошта страница реклама?

Време : www.vreme.com.mk/cenovnik.pdf
Вечер : www.vecer.com.mk/marketing/cenovnik.pdf
Дневник : http://217.16.70.236/?section=marketing

не се баш најпристапни...


More information about the Ossm-members mailing list