[Ossm-members] Банери за фајрфокс на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 16 15:22:52 UTC 2004


Овие томе ги напраи:
http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff1.png
http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff.png

Треба некој да го спакува фајрфокс на македонски и да го аплоадува негде 
за да ги шириме и банерчињава после.
Не би било лошо и уште некој да напраи банери.

More information about the Ossm-members mailing list