[Ossm-members] Re: Фајрфокс реклама

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 16 12:32:28 UTC 2004


Nikola Vanevski напиша:

>Време : www.vreme.com.mk/cenovnik.pdf
>Вечер : www.vecer.com.mk/marketing/cenovnik.pdf
>Дневник : http://217.16.70.236/?section=marketing
>
>не се баш најпристапни...
>  
>

Па да беа пристапни сам ќе објавев. Затоа викам да собереме пари. :)

Ќе пресмета некој за црно бело и за колор А4 колку ќе фати?More information about the Ossm-members mailing list