[Ossm-members] Банери за фајрфокс на македонски

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Dec 16 16:38:03 UTC 2004


On чет, 2004-12-16 at 16:39 +0100, Зоран Димовски wrote:
> Arangel Angov wrote:
> 
> > Овие томе ги напраи:
> > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff1.png
> > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff.png
> >
> bravo

Тенкју 8-)
Made with GIMP.

> > Треба некој да го спакува фајрфокс на македонски и да го аплоадува 
> > негде за да ги шириме и банерчињава после.
> > Не би било лошо и уште некој да напраи банери.
> 
> Abe jas bi napravil ama Tome gi zel najdobrite ikoni za firefox taka da 
> mislam deka nema potreba drugi da se pravat ovie se super.
> Pozdrav Zoki.

Информација за секој што планира да работи на случајов:
иконата за фајрфокс мора да задоволува одредени спецификации, немам линк
при рака, но од прилика пишуваше дека изгледот на иконата треба да биде
лисица која го обиколува светот. Икони има на секаде, не се стегајте
многу ако не се ГПЛ.


-- 
Томислав Марковски

The Consultant's Curse:
    When the customer has beaten upon you long enough, give him
    what he asks for, instead of what he needs. This is very strong
    medicine, and is normally only required once.


More information about the Ossm-members mailing list