[Ossm-members] Re: Банери за фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Dec 16 22:29:45 UTC 2004


На 16 дек 2004 (четврток), Томислав Марковски напиша:

> > > Овие томе ги напраи:
> > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff1.png
> > > http://users.ossm.org.mk/~ufo/baneri/ff.png
> > >
> > bravo
> 
> Тенкју 8-)
> Made with GIMP.

Ќе ти биде тешко да направиш една верзија со размер 90:40 за на
оссм сајтот.

Не мораш ништо да менуваш само малку повеќе позадина стави, пошто ги имаш
оригиналите со нивоа ќе ти биде многу полесно отколку мене. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list