[Ossm-members] www.linux.net.mk

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 16 23:47:04 UTC 2004


Сајтот е повторно функционален. Се надевам дека со ваша помош ќе 
прерасне во уште поинтересен веб сајт за сите нас.

Поздрав.

ufoMore information about the Ossm-members mailing list