[Ossm-members] Re: Slobodan softver - osnova ekonomije 21. �

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 17 17:14:39 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша:

> Инаку муабетот после иницијалната презентација се вртеше околу повеќе 
> теми. Ја го чачнав за договоров на нашиве со мајкрософт, па се правеше 
> муабет околу спорот со SCO, заканите према употребата на линукс, 
> вадење пари од фрисофтвер, патентите и оти не чинат, и еден тон други 
> тракатанци. Се на се, интересен тип.


Кај било ова?

Иначе, ако не знаеше ѕирни го ова 
http://sakamdaznam.slobodensoftver.org.mk/pisma/maddog.html
More information about the Ossm-members mailing list