[Ossm-members] Re: roadmap* za oficijalen firefox 1.0 na makedonski jazik

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Dec 18 20:16:33 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Ама мање битно е ова ако се праи билд скроз на македонски, и џабе ќе
> трошиме енергија да откриваме зашто.

Така ти се чини. Нема да правиме секој пат билд кога ќе има поправки на 
преводот - затоа ни треба функционално xpi.


-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list