[Ossm-members] Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Dec 19 13:10:24 UTC 2004


На 19 дек 2004 (недела), Arangel Angov напиша:

> >На planet.linux.net.mk стави ново копче. Јас би идел со некое од тие на
> >Томе. :)
> > 
> Абе копче добро. А коа ќе кликнеш кај ќе те носи? Пишува Фајрфокс на 
> македонски. Ти текнуе? :)

Додека нема друго.
http://www.slobodensoftver.org.mk/mozilla/firefox/

Пошто таму има линк до сајтот на Новица, може да го апдејтува макзила делот
во неговиот блог за Фајрфоксов и оној мејлот со упатство како да се 
инсталира и пушти .xpi-то.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list