[Ossm-members] Re: Банери за Фајрфокс на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 19 12:47:36 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>На planet.linux.net.mk стави ново копче. Јас би идел со некое од тие на
>Томе. :)
>  
>

Абе копче добро. А коа ќе кликнеш кај ќе те носи? Пишува Фајрфокс на 
македонски. Ти текнуе? :)More information about the Ossm-members mailing list