[Ossm-members] mk-ff-1.0

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Dec 20 13:16:36 UTC 2004


On Wednesday 15 Dec 2004 18:05, Новица Наков wrote:
> Тие што имаат АДСЛ или некоја друга форма на интернет, нека сурфаат
> сегде, кај што има попапи, разни слики, мултимедија, безбедни страни, банки
> и сл. за да може да видиме како излгедаат во живо што е можно повеќе
> стрингови.

Пробав речиси се. Попапи, дијалози за симнување, за екстензии, за теми, 
менаџерот за симнување. Се изгледа перфектно. Ако најдам некоја забелешка, 
јул ноу!

Поздрав,
Александар


More information about the Ossm-members mailing list