[Ossm-members] mk-ff-1.0

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Dec 15 18:05:34 UTC 2004


I'm happy to announce the immediate release на македонскиот јазичен пакет за 
FF1.0. Ова е прво издание, затоа ве молам сите инсталирајте, тестирајте, и 
кажете што не чини. Ај да го направиме џам. Тестирајте и на windows и на 
линукс. Тие што имаат АДСЛ или некоја друга форма на интернет, нека сурфаат 
сегде, кај што има попапи, разни слики, мултимедија, безбедни страни, банки и 
сл. за да може да видиме како излгедаат во живо што е можно повеќе стрингови.

Фала за помошта.

screenshot:
http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-ff-1.0.png

xpi:
http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-firefox-1.0.xpi
(инсталирате, и после firefox -UILocale mk-MK -contentLocale MK)

ps. сеуште треба да се допреведе инсталерот. :)

pps. за нова година не одам нигде, сите пари месецов на мт-нет му ги давам. :(

-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list