[Ossm-members] ?????????

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Mon Dec 20 15:33:11 UTC 2004


On Mon, 20 Dec 2004 16:25:08 +0100, you wrote:

>Filip Risteski wrote:
>
>>Инсталирав Firefox, и навистина е одличен. Згора на се го додадов и
>>преводот кој што беше пуштен на листава, но не функционира. Го
>>рестартирав Firefox, но сеуште се е на англиски.
>>  
>>
>Треба да го подигаш со следниве аргументи:
>
>-UILocale mk-MK -contentLocale MK
>пр. firefox argumentite


Ili instaliraj go:

https://addons.update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&id=356&vid=1103-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list