[Ossm-members] Проблемче

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Dec 20 15:25:08 UTC 2004


Filip Risteski wrote:

>Инсталирав Firefox, и навистина е одличен. Згора на се го додадов и
>преводот кој што беше пуштен на листава, но не функционира. Го
>рестартирав Firefox, но сеуште се е на англиски.
>  
>
Треба да го подигаш со следниве аргументи:

-UILocale mk-MK -contentLocale MK
пр. firefox argumentite
Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list