[Ossm-members] Re: nov web na OSSM

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Mon Dec 20 16:46:55 UTC 2004


On Mon, 20 Dec 2004 17:04:57 +0100, you wrote:

>Arangel Angov wrote:
>
>> Zlatko Trajceski напиша:
>>
>>> Eve i varijanta na sino:
>>> http://www.softver.org.mk/zoltan/ossm_web/blue/
>>>
>>
>> А синиот гулаб? :)

Го пробав, но не изгледаше баш убаво - се беше дарк сино.


>значително подобро, речиси закон :)
>
>само уште една идеа, логото во горниот лев ќош, наместо да е плав на 
>бела позадина,
>пробај да го направиш бел на плава позадина (позадината да му биде иста 
>боја  како банерчето... или како севика)

И ова го пробав - односно првата верзија беше таква, но бидејќи логото
има мн. тенки линии исто така изгледаше мн. лошо на темна позадина.


Фала на сугестиите.-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list