[Ossm-members] roadmap* za oficijalen firefox 1.0 na makedonski jazik

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Dec 21 17:50:41 UTC 2004


http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-firefox-1.0-21-12-2004.xpi

Последни промени: зголемување на големина на прозорец за опции. Така веќе не 
мора да се скрола лево десно за да се види целиот текст, ама па прозорчето е 
малку поголемо.

Всушност, проблеми прави стрингот: 
"Колачињата се парчиња информации кои веб страните ги оставаат на вашиот 
компјутер.Тие се користат за паматење на информации за пребарување и други 
податоци." - кој од непознати причини не сака да се пребаци во 3 реда ако се 
намали позорчето.


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list