[Ossm-members] roadmap* za oficijalen firefox 1.0 na makedonski jazik

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 20 22:54:21 UTC 2004


> http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-firefox-1.0-20-12-2004.xpi

Инаку на неколку места, бидејќи се користи ист стринг, command и access 
копчињата се исти. Така за де гледате збор(bukva), го пишувам access копчето 
на кирилица, а ова го прави и command копчето на кирилица. Резултат (барем 
најочигледен), ctrl+П за печатење (не P), и ctrl+С за сними како (не S).


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list