[Ossm-members] Re: Re: Re: nov web na OSSM

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 21 21:19:56 UTC 2004


На 21 дек 2004 (вторник), Дамјан напиша:

> > Еј не ова не ми се свиѓа мене, боља е зелената варијанта. :)
> 
> абе ти си далтониста!
> до сите: Глиша нема право за бои да збори ..(и да таа зелената накај кафеаво 
> иде)

Во ред е Дамјан, нема повеќе. :( 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list