[Ossm-members] Македонски ака унтинг софтвер

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Dec 23 07:26:29 UTC 2004


Jovan Kostovski wrote:

>  Aj nekoj neka napise proekt dokumentacija sto se treba da ima vo toa
>  programce, pa da napravime muabet za kodiranjeto.

Нино? Ти стојам на распологање за секаква помош. Може и да се видиме и 
да помуабетиме за случајов. Одамна сум јас запален за вакво нешто.
Ричи, ако имаш воља, пошто ти иницијално го разгоре огнот :)
More information about the Ossm-members mailing list