[Ossm-members] Македонски ака унтинг софтвер

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Mon Dec 27 23:04:46 UTC 2004


Томислав Марковски se proiznese na 23.12.2004 05:26:

> Нино? Ти стојам на распологање за секаква помош. Може и да се видиме и 
> да помуабетиме за случајов. Одамна сум јас запален за вакво нешто.
> Ричи, ако имаш воља, пошто ти иницијално го разгоре огнот :)

И? Или ќе чекате да се отрезните после нова година :)

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list