[Ossm-members] Банери за фајрфокс на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 23 17:35:11 UTC 2004


Ivan Stojmirov напиша: 

> Што треба да се подсреди?

Па ова луѓево што збореа дека не се најсреќно избрани преводите на тие 
зборчињата.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list