[Ossm-members] flyspray - bug tracking software

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Dec 29 16:11:17 UTC 2004


Направив upgrade на верзијата, но бидејќи базата не сакаше да се upgrade-ува 
убаво сега е празна ... т.е. тие user-и што си постоеа сеуште си постојат... 
но друго нема ...

Е сега новиов flyspray подржува повеќе project-и ... така да направив неколку:
firefox, thunderbird, kde, gnome, openoffice и slobodensoftver.org.mk...

Предлози за друго? И кој ќе биде admin за KDE?

-- 
дамјан

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.More information about the Ossm-members mailing list