[Ossm-members] flyspray - bug tracking software

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Dec 29 16:19:36 UTC 2004


Дамјан wrote:

>Направив upgrade на верзијата, но бидејќи базата не сакаше да се upgrade-ува 
>убаво сега е празна ... т.е. тие user-и што си постоеа сеуште си постојат... 
>но друго нема ...
>
>Е сега новиов flyspray подржува повеќе project-и ... така да направив неколку:
>firefox, thunderbird, kde, gnome, openoffice и slobodensoftver.org.mk...
>
>  
>
супер

>Предлози за друго?
>
на пример можеш да направеш за mandrake и fedora пошто има преведено 
голем дел од нив а и секако тие алатки се посебна приказна за себе.


More information about the Ossm-members mailing list