[Ossm-members] flyspray - bug tracking software

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Dec 29 17:23:09 UTC 2004


>>>на пример можеш да направеш за mandrake и fedora пошто има преведено
>>>голем дел од нив а и секако тие алатки се посебна приказна за себе.
>>
>>може, кој ќе биде owner на тие проекти?
>
> па еве јас за mandrake а мислам дека некој од дечките шо преведуват
> федора би се нафанале за сопственици.

done.
ај види си што сакаш да си подесиш (би требало да можеш)
http://www.slobodensoftver.org.mk/flyspray/index.php?do=admin&area=projects&id=9&show=prefs

-- 
дамјан

Actually, Microsoft is sort of a mixture between the Borg and the Ferengi.



More information about the Ossm-members mailing list